Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

ČAVLMZ

Česká asociace veterinárních lékařů malých zvířat je neziskovou organizací sdružující veterinární lékaře specializující se na problematiku malých zvířat.

ČAVLMZ svojí činností podporuje zvyšování odborné úrovně svých členů. Organizuje semináře a konference s účastí předních domácích i zahraničních specialistů. Usnadňuje komunikaci se zahraničními kolegy a společnostmi i přístup k odborné literatuře. Podporuje publikační činnost svých členů a v neposlední řadě i informovanost laické veřejnosti o novinkách ve veterinární medicíně.

Stejně jako IVSA sdružuje studenty VETUNI, sdružuje ČAVLMZ veterinární lékaře malých zvířat a nově přijímá mezi své řady také studenty a nabízí jim jedinečné výhody!

  • Minimální členský poplatek 200 Kč, díky kterému získáš
    • vstup do členské zóny, kde jsou volně dostupné odborné materiály z konferencí v češtině i angličtině
    • přehled o nejbližších akcích
    • SLEVU AŽ 70 % na vstupné na konference a jiné akce
      • Příklad: cena na veterinární konferenci pro veterinárního lékaře 6.600 Kč> cena pro studenta 2100 Kč> cena pro studenta a člena ČAVLMZ 1600 Kč!
    • Kontakt s odborníky a možnost praxe a stáží na jejich pracovištích
    • Možnost se přihlásit do Studentského fondu (každoročně ocení 3 studenty, kteří se publikací, projektem nebo výzkumem apod. budou angažovat v našem oboru. Tito studenti získají členství a účast na výroční konferenci a dalších akcích na 1 ROK ZDARMA!

Přihlásit se můžete na: www.cavlmz.cz     

(spolu s poplatkem je nutné naskenovat také potvrzení o studiu)

Mimo všechny tyto úžasné možnosti je ČAVLMZ štědrým dárcem a poskytuje nám dary do tomboly na ples a také finanční prostředky na pořádání výměn a seminářů. Dále pak možnost zúčastnit se výroční konference zdarma v rámci výpomoci dobrovolníků.

 

 

Jazyky

ČeštinaEnglish

Kontakt

IVSA Brno, Czech Republic, z.s.

Palackého třída 1946/1
621 42 Brno

IČO: 22673661
DIČ: CZ22673661

+420 605 303 242

ivsa.brno@gmail.com