Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Biopharm

 

Spolupráce s firmou Biopharm má již několikaletou tradici a pravidelně nám poskytují jak finanční příspěvky na pořádání akcí a seminářů, tak úžasný věcný dar - kufr s vybavením pro veterinární lékaře, který věnujeme vždy do tomboly na plese nebo majálese.

 

O společnosti Biopharm®     

Ve snaze zajistit dodávky léčiv a pomůcek svým veterinárním kolegům v terénu na úrovni zahraničních standardů  založil  Ing. MVDr. Josef Martinek roce 1990  firmu Biopharm® spol. s r.o.

Biopharm® se rychle rozrůstal a v současné době patří tato rodinná firma k největším a nejstabilnějším distributorům veterinárních léčiv a pomůcek v Česku a na Slovensku.

Společnost zásobuje veterinární lékaře, lékárny a vybrané e-shopy prostřednictvím svých pěti prodejních skladů po celém území ČR.

Po rozdělení Československa byla založena společnost Biopharm Sk s.r.o., která zásobuje veterinární veterinární lékaře v oblasti Jižního Slovenska.

Distribuce je zajištěna vlastní autodopravou v den objednání, v případě přání zákazníků je možné osobní odběr z kteréhokoliv z distribučních skladů.

Našim zákazníci si mohou vybrat z téměř 10.000 nabízených položek z oblasti veterinárních a humánních léčivých přípravků, OPL, krmiv, nástrojů, přístrojů, chovatelských pomůcek, doplňků do ordinací, označení ordinací a klinik…

Zároveň poskytuje široké spektrum služeb – individuální přístup, bezplatnou objednávkovou linku 800 190 002,  e-shop pro odbornou veřejnost, dodávky v den objednání, likvidace nebezpečného (medicinského) odpadu, zajištění platebních terminálů za nadstandartních podmínek, možnost objednávání prostřednictvím speciální linky 721 378 538 v období svátků a víkendů…

Biopharm spol. s r.o. v současné době zastupuje několik zahraničních výrobců a nedílnou součástí jejího portfolia je import a export do celého světa.

 

Jazyky

ČeštinaEnglish

Kontakt

IVSA Brno, Czech Republic, z.s.

Palackého třída 1946/1
621 42 Brno

IČO: 22673661
DIČ: CZ22673661

+420 605 303 242

ivsa.brno@gmail.com