Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Royal Canin

O Royal Canin:

ROYAL CANIN® se řídí základním principem, kdy potřeby koček a psů jsou vždy na prvním místě, s individuálním přístupem a respektem jejich přirozených potřeb. Neustále zlepšujeme naši činnost a receptury díky úzké spolupráci s veterinárními lékaři, profesionálními chovateli a vědeckými pracovníky po celém světe s cílem prohlubovat porozumění specifických potřeb koček a psů. 
Naším posláním je vyvíjet nutriční řešení přizpůsobené na míru specifickým potřebám a tím zlepšovat kvalitu každodenního života koček a psů a vytvořit lepší svět pro kočky a psy.

 

Naše spolupráce:

S IVSA Brno spolupracuje Royal Canin již několik let a to jako generální sponzor spolku. Vedle finanční podpory zajišťuje také firma vzorky krmiv, reklamní předměty jako bloky, propisky, potřeby pro psy a kočky. Jedinečným darem byla figurína psa pro nácvik resuscitace a první pomoci, která je velkým přínosem pro všechny studenty a nově také maketa pro určování BCS.

Během semestru pořádáme společně odborné semináře na rozličná témata vždy spojená také s tématikou krmiv, jelikož správná výživa je základem pevného zdraví lidí i zvířat.

Pro více aktuálních informací o seminářích a akcích sledujte naši Facebook stránku: IVSA Brno, Czech Republic

 

Jazyky

ČeštinaEnglish

Kontakt

IVSA Brno, Czech Republic, z.s.

Palackého třída 1946/1
621 42 Brno

IČO: 22673661
DIČ: CZ22673661

+420 605 303 242

ivsa.brno@gmail.com